media exposure
texture & taste
Point-Virgule

Keukenmateriaal en hebbedingen

lees meer
Imperial Heritage Caviar

Duurzaam gekweekt, zorgzaam bereid

lees meer
Forest Vermouth

Dry, White & Red

100 % Belgisch, 100 % ecologisch & helemaal hip

lees meer

Magazines, kranten en bloggers lusten onze artikels

Informatie bevattelijk overbrengen zodat het aparte en unieke eruit springt. Dat is de doelstelling. Prikkelen met een aperitiefhapje als voorbode wat gaat volgen. Daar lusten magazines, kranten en bloggers wel pap van. Ze moeten een verhaal kunnen ruiken, de specifieke textuur kunnen voelen. Kruiden en specerijen kunnen daarbij helpen net zoals een geconcentreerde saus of fond met diepgang of sensueel al dente gegaarde groentjes. En ook het decoratieve aspect is niet onbelangrijk. Fraaie beelden activeren nog meer brein en speekselklieren. We zoeken naar specifieke invalshoeken en maken met de beste ingrediënten teksten die hapklaar en licht verteerbaar zijn en vooral naar meer smaken.

 

Gentleman

Goed gevoel

De Morgen Magazine

 

Feeling

Njam

Sabato

VAB

Venuez

X-Tra

Elle decoration Gent

Elle decoration

 

 

 

 

Magazines, kranten en bloggers lusten onze artikels Informatie bevattelijk overbrengen zodat het aparte en unieke eruit springt.Dat is de doelstelling ...
lees meer
Tv-programma's
op smaak
De droom van elke marketeer. 'Gratis zendtijd' op het kleine scherm.

Niet evident maar wel realiseerbaar ...
lees meer
Een login voor journalisten, redacties en bloggers

Vraag uw persoonlijke Login
Hovestraat 160 | B-2650 Edegem
Tel. +32 (0)496 86 35 71
mireille@mediatexture.be